| WAŻNE!!!! Czystka! | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Ishigami Admin
Liczba postów : 320 Join date : 09/10/2010
| Temat: WAŻNE!!!! Czystka! Nie Cze 12, 2011 7:31 am | |
| Ogłaszam czyszczenie forum!
Każdy gracz który posiada konto na tymże PBF'fie a przestał się udzielać bez wyraźnej sygnalizacji chęci powrotu, i który nie zgłosi takowej pod tym tematem w ciągu najbliższego tygodnia, będzie miał usuniętą kartę postaci oraz konto. Czystkę przeprowadzę w Dzień Wesoły - zwany również zakończeniem szkoły.
Jeżeli do tego czasu nie zostaną mi zgłoszone wszelkie nieobecności oraz ich powody, będę usuwał jak leci. | |
|
| |
Kyuzo Zbir
Liczba postów : 262 Join date : 25/10/2010 Age : 94
| Temat: Re: WAŻNE!!!! Czystka! Nie Cze 12, 2011 8:46 am | |
| Widzę ładny sposób na całkowite zamknięcie tego forum, po co to?... To nie przybędzie ci graczy. Chcesz zrobić presję żeby ludzie więcej pisali? No way!... Sam się przyczyniasz do upadku tego forum... | |
|
| |
Ishigami Admin
| Temat: Re: WAŻNE!!!! Czystka! Nie Cze 12, 2011 10:49 am | |
| Bynajmniej. Chcę po prostu pozbyć się nadmiaru kont osób takowych co stworzyły kartę, pograły dzień i sobie poszły A mamy takich, za przeproszeniem, od ch*ja. Żeby jednak zachować uczciwość, daję im jeszcze ponad tydzień na zadeklarowanie chęci powrotu. Kont osób aktywnych, i usprawiedliwionych nie ruszam małym palcem. Uważasz, że usuwając kogoś kto tu zrobił kartę i nawet nie zaczął gry postacią, robię forum krzywdę? Mnie się tak nie wydaje. Ot, po prostu robię to dla wyczyszczenia forum z nieaktywnych kont i kart postaci. Z własnego doświadczenia wiem, że kilka kart aktywnych użytkowników robi lepsze wrażenie niż w cholerę jasną kart użytkowników nieaktywnych. Poza tym, zamierzam w najbliższym czasie zająć się reklamą naszego forum, co by nam graczy przybyło. | |
|
| |
Niji Kieszonkowiec
Liczba postów : 98 Join date : 23/04/2011 Skąd : "...Gdzie łódeczka w herbie jest...<3"
| Temat: Re: WAŻNE!!!! Czystka! Pon Cze 13, 2011 7:13 pm | |
| Hmm, **** z waszymi wywodami. Podpisuję się. I rzeczywiście moja aktywność delikatnie spadła, ale w tym stanie nawet poruszenie troszkę palcami sprawia mi problem.~. | |
|
| |
Noburo Admin
Liczba postów : 417 Join date : 08/10/2010 Skąd : nadaję z mojego pokoju, generalnie
| Temat: Re: WAŻNE!!!! Czystka! Wto Cze 14, 2011 8:39 am | |
| Kyu, ładny sposób na zamknięcie tego forum to byłoby np. sprowadzenie ogólnego armageddonu, albo lepiej: inwazja shinigamich na świat żywych, wybicie całej ludzkiej populacji, a potem stworzenie nowego PBF-a w post-apokaliptycznych klimatach, gdzie nieliczna ludzkość chowa się pod ziemią, a na powierzchni łażą shinigami z notatnikami. Ale to, co proponuje Ishigami, to jest po prostu wywalenie zbędnego śmiecia ^^ Bo nie jestem pewien, ale obstawiam, że tak 99 do 100% nieaktywnych, już więcej aktywnymi nie będzie ^^ Pewnie cię to zaskoczy, ale sam miałem to zrobić jakiś czas temu. Ale wyszło, że najpierw mi się nie chciało, potem nie miałem czasu, potem śmierdziałem potem, a potem zapomniałem ^^ Swoją drogą, widzę, że dobrze trafiłem: sygnalizuję chęć powrotu XD | |
|
| |
Masae
Liczba postów : 80 Join date : 06/05/2011 Age : 35
| Temat: Re: WAŻNE!!!! Czystka! Sob Cze 18, 2011 12:36 am | |
| Jestem za, jestem aktywna tak a nie inaczej i Ishigami wie dokladnie dlaczego. : ) | |
|
| |
Aya Admin
Liczba postów : 97 Join date : 11/11/2010 Skąd : Z pokoju z widokiem na park :P
| Temat: Re: WAŻNE!!!! Czystka! Nie Cze 19, 2011 5:20 am | |
| Ishi, ani się waż ruszać mojego konta! Ja tu planuje niedługo wielki powrót więc wara od mojej Ayusi!!! | |
|
| |
Ishigami Admin
| Temat: Re: WAŻNE!!!! Czystka! Wto Cze 21, 2011 1:06 am | |
| Zdaje się, że kont usunę więcej niż bym się spodziewał. | |
|
| |
Ishigami Admin
| Temat: Re: WAŻNE!!!! Czystka! Sro Cze 22, 2011 9:16 am | |
| DOKONAŁO SIĘ! Usunąłem prawie wszystkie konta które były na forum, zostawiając tylko osoby aktywne, oraz te które zadeklarowały chęć powrotu. Planuję nawiązać współpracę z forum PBF "Mgławica Mocy", gdzie dojrzałem graczy naprawdę uzdolnionych i inteligentnych. Być może część z nich się u nas zarejestruje. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: WAŻNE!!!! Czystka! | |
| |
|
| |
| WAŻNE!!!! Czystka! | |
|