Cóż, to temat do pytań, nie do stwierdzeń ogólnikowych, lecz jestem skłonny potraktować to jako pytanie na temat ewentualnych eventów czy innych mniej bądź bardziej ogólnoforumowych wydarzeń prowadzonych przez administrację owego forum, które w jakikolwiek sposób wpłynęłoby na twoją postać i pozwoliłoby w przyjemny sposób wyciąć parę godziny z życiorysu, które spędziłbyś na opisywaniu swojego udziału, a właściwie udziału twojej postaci w owym wydarzeniu.
Tak, zamierzam odpowiedzieć! XD
Czyli... Pseudofesor jeszcze nie rehabilitowany Noburo mówiący o aktualnej sytuacji eventowej w środowisku wewnątrzforumowym naszego PBF-a.
Otóż zaskakujące może wydać się to, iż nowa forma tego forum w pewnym względzie zaprzecza starej, gdyż w poprzedniej jego istocie każdy swoją fabułę obmyślał sam i coś takiego jak eventy organizowane przez administrację zarządzającą forum właściwie nie miało miejsca, co prowadziło do tego, iż wszystkie postacie były zmuszone same szukać sobie zajęcia, dzięki czemu rozwijały się kontakty międzypostaciowe. Niestety doprowadziło do tego, iż w chwilach, kiedy wszelka fabuła się wyczerpała, a postaci grających było niewiele nadeszły fale metafizycznego praktycznie widzialnego odczucia braku zajęcia. Toteż w tej generacji forum postanowiliśmy je wzbogacić poprzez dodanie do niego tego elementu. Jednakowoż do grona administracyjnego należą jedynie 4 osoby, przy czym 482561166062948/965122332125896 administracji jest niestety chwilowo nieosiągalna i tymczasowo wyłączona z opcji prowokowania eventów bądź wydarzeń o większym bądź mniejszym zasięgu wewnątrzforumowym. Doprowadza nas to do konkluzji, iż tylko osoby w liczbie dwóch są w stanie coś takiego przeprowadzić. Jednakoż jedna z nich, mianowicie niżej podpisany administrator, prowadzący pod pewnymi względami mam szczerą nadzieję epicką już postać, jest na chwilę obecną obarczony odpowiedzialnością za wywołany przez siebie event który, przy odrobinie szczęścia osoby pytającej, mianowicie Saito, może ogarnąć także jego postać, która - nad czym ubolewam - pojawia się rzadko, toteż istotnie trudnością może się okazać wciągnięcie jej do aktualnie prowadzonego wydarzenia. Stąd konkluduję, iż dla twej postaci potrzebny byłby osobny event, a przynajmniej mający swój początek gdzieś u siebie, jednakże ja, jak już wspomniałem, jestem w trakcie prowadzenia jednego, a przy moich obecnych obowiązkach szkolnych i generalnym czasie spędzanym na myśleniu nad wszystkim oraz przejmowaniem świata, bardzo komplikujące mogłoby okazać się prowadzenie równolegle takiego drugiego. A więc abyś mógł faktycznie mieć do czynienia z eventem, zmuszony jesteś poczekać do kulminacyjnego momentu aktualnego, w którym wszystko się rozwiąże, a tym samym się on zakończy, bądź przekonać w jakiś sposób znany zapewne tylko istotom o wiedzy tajemnej, czy też wyjątkowo dobrym dyplomatom, ostatniego z administratorów, aby taki event ci wykonał, albowiem on, jak mi wiadomo, żadnego jeszcze nie prowadzi i byłby w stanie coś takiego zrobić, zakładając, że dysponowałby odpowiednim bodźcem oraz nakładem chęci oraz czasu.
To był: Pseudofesor jeszcze nie rehabilitowany Noburo mówiący o aktualnej sytuacji eventowej w środowisku wewnątrzforumowym naszego PBF-a.