| Dom Naokiego | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Dom Naokiego Wto Paź 19, 2010 6:35 am | |
| Jest to domek zbudowany na małej polance. Wokół niego nie ma nic poza trawą, krzaczkami i drzewami. Niedaleko tego domku znajduje się specjalne drzewko. W środku mieszkania znajduje się pokój kuchnia i łazienka. Znajduje się także tam małą siłownia gdzie Naoki trenuje swoja siłę i gdzie może ćwiczyć sztuki walki. ---------------------------------------------- Naoki leżał w łóżku i oglądał telewizor. Strasznie mu się nudziło w domu, a nie miał zbytnio co zrobić z sobą. W ogóle nie chciało mu się ruszyć tyłka z łóżka. Po chwili zaburczało mu w brzuchu. -Kurde zgłodniałem. Idę się przejść do kuchni chociaż mi się nie chce.Eh. Westchnął i wstał powoli z wyrka. Ruszył powoli w stronę kuchni. Wszedł do środka i od razu zmierzył do lodówki. Gdy stał naprzeciw niej otworzył ją bez zastanowienia. Zaczął szukać czegoś w lodówce jednak ta pozłości była pusta. Zamknął ją i ponownie westchnął. -Dobra więc czas ruszać do miasta aby kupić coś do zjedzenia. Jednak miał szczęście i zauważył na stole miskę płatków. Natychmiast usiadł przy stolę i zaczął jeść. Po zjedzeniu ruszył do sypialni. Tam ubrał swój naszyjnik i schował do kieszeni scyzoryk. Podszedł do szafy i otworzył ją w celu odszukania portfela. Portfel był tam, ale niestety bez pieniędzy. -Kuso muszę iść komuś ukraść zakupy albo kasę, bo sam jej nie posiadam. Po tym słowach ruszył w stronę drzwi i wyszedł z swojego domku. z/t |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dom Naokiego Sob Gru 04, 2010 11:26 am | |
| Po długim spacerku, w końcu doszedł do swojego domu gdzie mógł się ogrzać. Ściągnął buty i wszedł do salonu. Tam od razu ściągnął swoją koszulę i bluzkę. Ruszył do łazienki w celu odszukania jakiegoś bandażu. No cóż trochę go szukał, ale w końcu znalazł. Zdjął stary opatrunek i założył nowy. Po tym ruszył do salonu gdzie było jego miejsce do spania. Zrobił raz dwa łóżko i ściągnął wszystkie ciuchy, a potem obrał spodenki. Wziął pilota w ręce i włączył telewizor po czym położył się do łóżka. Oglądał telewizor przez dłuższą chwilę, a potem zasnął. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dom Naokiego Sob Gru 04, 2010 12:55 pm | |
| Nagle obudził się ciężko oddychając. -To tylko na szczęście sen. Od razu mi ulżyło. Westchnął i postanowił wyjść się przewietrzyć. Obrał się i ubrał buty. Telewizor zostawił włączony i wyszedł z swojego domu.
z/t |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dom Naokiego Nie Gru 05, 2010 8:22 am | |
| Szedł powoli wraz z Matsuki do swojego mieszkania. Po chwili doszli, a on od kluczył drzwi i je otworzył. Wpuścił pierwszą Matsuki, a on zaraz wszedł za nią. Ściągnął buty i wszedł do salonu. -Wchodź do środka i się rozgość. Podszedł do szafy z płytami i ja otworzył. Spojrzał na dziewczynę. -Jaki film chcesz oglądnąć. Horror, akcji, sensacyjny czy jaki typ bo mam pełno tych filmów. I w pozycji klęczącej czekał na jej odpowiedź. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dom Naokiego Nie Gru 05, 2010 8:32 am | |
| Weszła do salonu urzeczona jego dobrymi manierami. Większość chłopaków jakich dotychczas znała było to bydło bez jakiegokolwiek poszanowania dla kobiet. Zdjęła buciki i podreptała za nim do salonu. Usiadła na kanapie przyglądając się chłopakowi. Podziwiała jego sporawą kolekcję filmów. - Najlepiej coś takiego żebym nie zasnęła w trakcie oglądania i takiego żebym potem mogła spać w nocy |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dom Naokiego Nie Gru 05, 2010 8:39 am | |
| No to musiał myśleć nad jakimś filmem, który ją nie znudzi, ani nie przestraszy. Myślał, myślał aż w końcu już wiedział jaki to typ ma być. Postanowił wybrać jakiś film akcji tylko jaki? Szperał chwile w płytach aż znalazł jakiś i go wyciągnął. Spojrzał na dziewczynę i powiedział. -Może być film Uliczni wojownicy? No cóż był to film akcji i nawet ciekawy. Tylko teraz nie wiedział czy ona będzie go chciała. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dom Naokiego Nie Gru 05, 2010 8:44 am | |
| - Może być. - Obdarowała go przyjaznym uśmiechem. - I tak podejrzewam że zaraz nawiąże się rozmowa i nie będziemy go oglądać. Zgodziła się bez najmniejszego namysłu ponieważ ogólnie lubiła filmy akcji, ale i tak najważniejsze było dla niej to że poznała nowego kolegę i miała okazję chwilę z nim porozmawiać. Szykował się dość ciekawy wieczór. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dom Naokiego Nie Gru 05, 2010 8:55 am | |
| Skoro chciała ten film to on przecież ni będzie się sprzeciwiał jej. -Okej to włączę go. Masz rację na pewno będziemy rozmawiać, ale przy filmie lepiej się gada. Rzucił także przyjacielski uśmiech w jej stronę. Włączył telewizor jak i swój sprzęt. Wziął pilot i po prostu usiadł obok Matsuki. Włączył film i tak o to rozpoczął się seans. -Tak w ogóle jak długo mieszkasz w Tokio bo jakoś ciebie jeszcze nigdy tutaj nie widziałem. Po prostu normalne pytanie. Trzeba jakoś rozpocząć rozmowę od czegoś. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dom Naokiego Nie Gru 05, 2010 9:01 am | |
| Nie było to dla niej nic specjalnie osobistego, zwykłe pytanie, dlatego bez problemów na nie odpowiedziała w końcu jakie to ma znaczenie. - Urodziłam się tu ale jakoś po 5 latach razem z rodzicami wyjechaliśmy do Osaki i jakieś niecałe 2 tygodnie temu wróciłam. Cały czas się gubię i nigdzie nie mogę trafić. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dom Naokiego Nie Gru 05, 2010 9:05 am | |
| Film leciał dalej, a oni sobie rozmawiali. No cóż w końcu ma co robić. -Hmm to dlatego ciebie nie znam. No cóż ostatnio dużo osób wprowadziło się do Tokio. Tak w ogóle masz jakieś pytania? Bo sam nie mam żadnych, a zbytnio nie wiem jak rozpocząć rozmowę. Uśmiechnął się lekko jak i zaśmiał się po cichu. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dom Naokiego Nie Gru 05, 2010 9:11 am | |
| Nie wiedziała za bardzo o co ma zapytać więc zadała pierwsze lepsze pytanie. - Czym się tak w ogóle zajmujesz bo mówiłeś że twój brat jest komisarzem i mu ostatnio pomagałeś. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dom Naokiego Nie Gru 05, 2010 9:16 am | |
| Tak zadała mu takie pytanie, o którym wolałby nie mówić, ale coś nakazało mu aby opowiedzieć jej. -Wiesz teraz ogólnie niczym się nie zajmowałem, a o bracie wiem od nie dawna, bo lekarze powiedzieli mu, że ja nie żyje i nie dawno się spotkaliśmy. Jakoś uciekłem z szpitala i po jakimś czasie znalazłem przyjaciół. Musiał wziąć kilka oddechów. -Mam kontynuować dalej, bo wolałbym nie mówić, bo możesz pomyśleć o mnie źle. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dom Naokiego Nie Gru 05, 2010 9:21 am | |
| - Jeżeli nie chcesz to zrozumiem Ponieważ widziała wyraźnie że chłopak opowiada o tym z niechęcią nie ciągnęła tego tematu i nie dociekała. Każdy człowiek ma prawo do prywatności a w tej chwili nie są na żadnym przesłuchaniu więc nie musi jej opowiadać o wszystkim. Nie była wścibska i nie chciała żeby myślał że taka jest. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dom Naokiego Nie Gru 05, 2010 9:25 am | |
| -Opowiedziałbym, ale nie chce do tego zbytnio wracać, Cieszę się, że to zrozumiałaś. Nie chciał jej mówić, że kiedyś był złym człowiekiem i teraz się zmienia na lepszego. -Tak w ogóle jaki jest twój ulubiony kolor. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dom Naokiego Nie Gru 05, 2010 9:39 am | |
| - Najprawdopodobniej fioletowy i czerwony - zaśmiała się - widzę że stawiamy na inteligentne pytania |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dom Naokiego Nie Gru 05, 2010 9:46 am | |
| -Fioletowy i czerwony powiadasz. Hmmm mój ulubiony to niebieski. Uśmiechnął się do niej. Cza leciał jak szalony tak samo jak i film. -Wiesz sam nie wiem dokładnie czy to są inteligentne pytania. Po prostu staram się nawiązać jakaś ciekawą rozmowę, ale jakoś mi to nie wychodzi. |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dom Naokiego Nie Gru 05, 2010 9:48 am | |
| - Znam ten bul. Wymyślenie jakiegoś tematu na który można normalnie i w mirę długo rozmawiać j3st bardzo trudne - Spojrzała w ekran i przez chwilę oglądała film |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dom Naokiego Nie Gru 05, 2010 9:56 am | |
| -Tak to jest sama prawda. Człowiek chce tutaj nawiązać ciekawą rozmowę, ale zbytnio mu coś nie idzie. Eh co poradzić. Spojrzał na film i zaczął oglądać. -Może coś w filmie pomoże nam nawiązać lepiej rozmowę. |
|
| |
NPC
Liczba postów : 529 Join date : 09/10/2010
| Temat: Re: Dom Naokiego Nie Gru 05, 2010 10:53 pm | |
| W pewnym momencie do domu chłopaka "wbiło" dwóch mężczyzn obaj mieli broń palną. Drzwi został rozwalone w drzazgi, mężczyźni wbiegli do pomieszczenia gdzie był Naoki i Mitsuki. Wycelowali w nich broń. -Ręce do góry i się kurwa nie ruszać!-wrzasną pierwszy do chłopaka Drugi z nich podszedł do dziewczyny, chwycił ją za ramię i rzucił na kanapę. Z kieszeni wyjął taśmę, zakleił dziewczynie usta, ręce i nogi. Ten drugi zaś uderzył chłopaka tak iż ten uderzył głową o kant jakiejś szafki i stracił przytomność. Wynieśli dziewczynę z domu i wrzucili do samochodu, zamknęli auto i wrócili do domu. Szukali jakichś cennych rzeczy jednak nic nie znaleźli, wrócili do auta i odjechali.
Occ: Naoki nie przytomny Mitsuki porwana ^^ | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Dom Naokiego Pon Gru 06, 2010 3:23 am | |
| Było dość ciekawie podczas rozmowy i oglądania filmu, aż tutaj nagle weszli, a raczej weszli i rozwalili drzwi jacyś goście. Zaatakowali go jak i Mitsuki. Ona leżała na tapczanie, a mu urwał się film. Obudził się popołudniu. Nie wiedział co sie stało. Lecz po chwili przypomniał sobie i krzyknął. -Mitsuki!!! Cholera gdzie ona jest. Nagle poczuł ból i złapał się za głowę. -Moja głowa. Boli. Zapłacą mi za to i za porwanie Mitsuki. Tak wkurzył się i to ostro. Wstał i podszedł do szafy. Stamtąd wyciągnął bagnet żołnierski. Wyciągnął także torbę i włożył tam bagnet, wytrychy, a swój scyzoryk włożył do kieszeni. Poszedł po jakieś bandaże i wodę utlenioną. Obydwie rzeczy schował do torby. Po tym wszystkim wyszedł z domu. Zauważył ślady od samochodu i ruszył za nimi.
Z/t |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Dom Naokiego | |
| |
|
| |
| Dom Naokiego | |
|