Yare yare...
Nie sądziłem, że do tego dojdzie...
No dobra, nie oszukujmy się, wiedziałem, że do tego dojdzie i to jeszcze zanim to forum powstało.
Nie wiem jak pozostali, ale ja tam przyznaję się bez bicia, że w ciągu ostatnich dwóch miesięcy faktycznie nawaliłem. Nawet pomimo częstych wyjść i wyjazdów teoretycznie byłbym w stanie dalej adminować, jak to było dawniej, ale... Cóż, wakacje nigdy nie sprzyjały mojemu zaangażowaniu w tego typu kwestie.
Mimo wszystko, wspaniale było grać z wami/poznawać wam/udawać, że wam adminuję/udupiać was/i Bóg wie jakie tam okrutne rzeczy wyczyniać przez ten rok szkolny ^^
Szczerze chciałbym zrobić listę podziękowań tak, jak to zrobił Ishi powyżej, ale obawiam się, że lista byłaby zbyt długa i potem ktoś byłby urażony, iż go/ją pominąłem ^^'
Także dziękuję wszystkim, którzy mieli jakikolwiek wkład w tworzenie/utrzymanie/ulepszanie forum. Tym, którzy mnie znosili i tym, którzy mnie nie znosili ^^
Wszystkim tym, którzy tu grali i zostawili między postami kawałek swojej duszy*.
Pozostaje się na razie pożegnać(tzn. na forum - moje gadu-gadu jest nadal aktywnie i nie wahajcie się pisać, gdyby cokolwiek) i... może mieć nadzieję, że kiedyś znów coś wspólnie stworzymy?
Także pozdrawiam i żegnam się na razie.
Nobu