| Kim byłeś w poprzednim życiu? | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Taihen Komisarz/Admin
Liczba postów : 145 Join date : 08/10/2010
| Temat: Kim byłeś w poprzednim życiu? Nie Sty 16, 2011 2:09 am | |
| | |
|
| |
Hidetoshi Kieszonkowiec
Liczba postów : 159 Join date : 08/01/2011 Age : 29 Skąd : Poznań
| Temat: Re: Kim byłeś w poprzednim życiu? Nie Sty 16, 2011 2:30 am | |
| byłem mężczyzną, urodzonym we Francji ok roku 1525. Moje zawody to - żeglarz, biznesmen, Miałem magiczne zdolności i mogłem być sługą czarnych mocy xDDD | |
|
| |
Ishigami Admin
Liczba postów : 320 Join date : 09/10/2010
| Temat: Re: Kim byłeś w poprzednim życiu? Nie Sty 16, 2011 2:38 am | |
| Ishi był kobietą z Jugosławii urodzoną około roku 1500. Z zawodu lekarz. Analityczka, sceptyczka, która swoją wiedzą i wykształceniem pomagała innym. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Kim byłeś w poprzednim życiu? Nie Sty 16, 2011 2:53 am | |
| |
|
| |
Kyuzo Zbir
Liczba postów : 262 Join date : 25/10/2010 Age : 94
| Temat: Re: Kim byłeś w poprzednim życiu? Nie Sty 16, 2011 3:34 am | |
| Byłem mężczyzną urodzonym około 1600 roku w południowo-wschodniej Ameryce. Z zawodu byłem jubilerem, zegarmistrzem. | |
|
| |
Masae
Liczba postów : 80 Join date : 06/05/2011 Age : 35
| Temat: Re: Kim byłeś w poprzednim życiu? Pią Maj 13, 2011 5:42 am | |
| - Ishigami napisał:
- Ishi był kobietą z Jugosławii urodzoną około roku 1500.
Z zawodu lekarz. Analityczka, sceptyczka, która swoją wiedzą i wykształceniem pomagała innym. Już wiem dlaczego grasz kobietami....xDDDD czasem ;D Kobieta. Urodzona na terenie Yukon (Kanada ;3 ) ok. roku 1875 Tworzyłam mapy, byłam astrologiem i astronomem. Kosmos ;D Spokojna, skrępowana i cicha osoba. Czekała dużo czasu aż jej talenty się wyzwoliły. Środowisko często uważało ją za osobę dziwną. ^^ | |
|
| |
Layla
Liczba postów : 5 Join date : 10/08/2011
| Temat: Re: Kim byłeś w poprzednim życiu? Sro Sie 10, 2011 1:49 am | |
| "Nie wiem jak się z tym czujesz, ale byłaś kobietą w poprzednim wcieleniu.
Urodzona w roku 1775, Meksyk.
Tancerka, piosenkarka, aktorka
Masz ścisły umysł, zawsze szukasz nowych rozwiązań istniejących problemów.
Magia jest wszędzie, nawet w zwykłych ludzkich czynnościach. Lekcja dla ciebie -- naucz się magii i pokaż to ludziom. Jesteś magikiem!"
Eee...? | |
|
| |
Nakayama Shigura
Liczba postów : 4 Join date : 04/10/2011
| Temat: Re: Kim byłeś w poprzednim życiu? Wto Paź 04, 2011 9:55 pm | |
| I do not know how you feel about it, but you were male in your last earthly incarnation. You were born somewhere around territory of modern USA South-West approximately on 800. Your profession was map maker, astrologer, astronomer.
Your brief psychological profile in that past life: Timid, constrained, quiet person. You had creative talents, waited till that life to be liberated. Sometimes environment considered you strange.
Lesson, that your last past life brought to present: Your main task -- to make the world more beautiful. Physical and spiritual deserts are just waiting for your touch. Keep smiling!
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Kim byłeś w poprzednim życiu? | |
| |
|
| |
| Kim byłeś w poprzednim życiu? | |
|