Death Note PBF
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

PBF o tematyce Death Note

IndeksIndeks  Latest imagesLatest images  SzukajSzukaj  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Kwestia awansów

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
Ishigami
Admin
Ishigami

Liczba postów : 320

Kwestia awansów Empty
PisanieTemat: Kwestia awansów   Kwestia awansów EmptyCzw Gru 02, 2010 4:09 am

Poruszono ostatnio prywatnie ze mną kwestie awansów w rangach. Więc tak, stwierdziłem że przynajmniej u przestępców będzie to wyglądało tak:
Ubiegać się o awans możesz tylko, jeśli na aktualnej randze i postaci grasz minimum miesiąc. Wtedy piszecie do mnie na gadu-gadu (najlepiej) że chcecie ubiegać się o awans. Ja przejrzę wasze posty, i stwierdzę na podstawie ich jakości czy na awans zasługujecie. Jeśli tak, przeprowadzę wam event. Jeśli i on zostanie zdany, dokonam awansu.

Tak sprawa będzie wyglądać u przestępców przynajmniej.

Mówiąc szczerze, nie mam za bardzo czasu na prowadzenie eventów ot tak, czy też czytanie wszystkich postów, dlatego przeważnie czytam tylko to co mnie dotyczy, lub karty postaci. Rzadko kiedy jestem w ogóle w domu. Dlatego jak chcecie awansu, lub nawet jakiegokolwiek eventu (bo np. bardzo wam się nudzi) piszcie mi na gadu. Jeśli ja akurat nie będę miał czasu, spróbuję znaleźć zastępstwo.
Powrót do góry Go down
Ishigami
Admin
Ishigami

Kwestia awansów Empty
PisanieTemat: Re: Kwestia awansów   Kwestia awansów EmptySob Sty 08, 2011 12:28 am

Rozważam przeprowadzenie Kyuzo eventa na rangę Rozbójnika. Jak mają się do tego pomysłu pozostali admini?
Powrót do góry Go down
Taihen
Komisarz/Admin
Taihen

Liczba postów : 145

Kwestia awansów Empty
PisanieTemat: Re: Kwestia awansów   Kwestia awansów EmptySob Sty 08, 2011 12:53 am

Masz moje przyzwolenie.
Powrót do góry Go down
Noburo
Admin
Noburo

Liczba postów : 417

Kwestia awansów Empty
PisanieTemat: Re: Kwestia awansów   Kwestia awansów EmptySob Sty 08, 2011 10:31 am

Nie widzę przeszkód ^^
Powrót do góry Go down
https://deathnotepbf.forumpl.net
Ishigami
Admin
Ishigami

Kwestia awansów Empty
PisanieTemat: Re: Kwestia awansów   Kwestia awansów EmptySob Sty 15, 2011 2:07 am

Odkryłem, że w efekcie mojej pomyłki, Kyuzo na dzień dobry otrzymał wyższą rangę niż powinien. Więc nie przeprowadzam eventa.
Powrót do góry Go down
Kyuzo
Zbir
Kyuzo

Liczba postów : 262

Kwestia awansów Empty
PisanieTemat: Re: Kwestia awansów   Kwestia awansów EmptySob Sty 15, 2011 8:04 am

Ok...

Ostatnio zmieniony przez Kyuzo dnia Pią Maj 20, 2011 12:25 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Ishigami
Admin
Ishigami

Kwestia awansów Empty
PisanieTemat: Re: Kwestia awansów   Kwestia awansów EmptyNie Sty 16, 2011 3:01 am

Moja to była pomyłka, a ty i tak na tym nie tracisz. Bo gdyby nie nastąpiła, teraz zdawałbyś dopiero na zbira.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Kwestia awansów Empty
PisanieTemat: Re: Kwestia awansów   Kwestia awansów Empty

Powrót do góry Go down

Kwestia awansów
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Death Note PBF :: Od czego by tu zacząć? :: Informacje-
Skocz do: