PBF o tematyce Death Note

IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  

Share | 

Nieobecności

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: Nieobecności   Pon Kwi 25, 2011 9:31 pm

26.04 do 3 maja powód praktyki
Powrót do góry Go down
Ishigami
Admin

Liczba postów: 320

PisanieTemat: Re: Nieobecności   Czw Kwi 28, 2011 10:32 pm

Guess who's back?
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Noburo
Admin

Liczba postów: 417

PisanieTemat: Re: Nieobecności   Pon Maj 02, 2011 10:06 pm

Hah, zabawne.
Jakaż to szkoda, ale wyszło jak wyszło. Stało się. Nobu odchodzi.
...No dobra, mam was, żartowałem. ^^ (tak naprawdę, nikt w to nie uwierzył, prawda? ^^’)
To teraz na serio: Nobu zapewne będzie nieosiągalny w najbliższych dniach. To może być tylko dzień dzisiejszy lub jutrzejszy, może tydzień, może dwa... No, raczej tak drastycznie to nie będzie ^^
Powodów mojej nieobecności oczywiście nie zdradzę. A dlaczego? Cóż, powodów, dla których nie podam tych powodów, także nie zdradzę, bo fajnie jest robić wielkie tajemnice z niczego ^^
No, to teraz dyspozycje, bo jak bym was wszystkich zostawił ot tak, bez żadnych wskazówek, to potem by się wszystko posypało i byłoby na mnie*.
Hana Niji-kun: Shikaku ma cię na oku, choć ty niekoniecznie możesz mieć na oku jego. Innymi słowy: on na ciebie patrzy, czujesz to przez kości(to nieustające wrażenie, że ktoś się na ciebie gapi... tak, w łazience też). Nie ma wątpliwości: obserwuje cię z ukrycia. Jak zapada cisza, to jesteś nawet w stanie od czasu do czasu usłyszeć skrobanie pióra po papierze lub szelest kartek. A czasem nawet cichy chichot. Masz wolną rękę, człowieku wybrany przez notes ^^
Akari-kun: przerwa w śledztwie ^^ Żal, że tak wyszło, ale jak już zdecydujesz się odpisać, to musisz postarać się zabić jakoś czas mojej nieobecności ^^ Gomenasai ^^
Aya-chan: Jeśli już, mało to prawdopodobne, ale jeśli już jednak, w co jakoś wątpię(nie negując oczywiście wszelkich twoich możliwości), jeśli jednak zdarzy ci się odpisać nim wrócę, to po wyjrzeniu przez drzwi nikogo nie znalazłaś, capisce? ^^ No, chyba, że wolisz na mnie czekać, w końcu moja nieobecność raczej nie będzie zbyt długa...
Niedoszły denacie-kun i niedoszły zabójco-kun: Tetsui nagle uciekł w las, bez żadnego konkretnego powodu. Ot tak nagle zerwał się z miejsca i zaczął biec. Oczywiście: zgubiliście go(jeśli w ogóle próbowaliście ścigać) i nie potrafiliście ustalić, gdzie się podział. Proszę bez samobójstw, ok? ^^ Chyba, że nie nudzi się wam aż tak, wtedy możecie poczekać na mój powrót ^^’
Rin: akurat ostatnio wchodzisz na tyle rzadko, że pewnie nie robi ci to różnicy, ale jeśli już nie będziesz mogła wytrzymać, to uznaj, że udało ci się uciec w jakiś sposób ^^
Lil: ciebie pozostawiam bez predyspozycji, bo niezależnie od tego jak długo mnie nie będzie, to jak wrócę, pewnie zobaczę, że i tak nie odpisałaś ^^ Ależ nie, oczywiście, wcale w ciebie nie wątpię ^^
Heh, sporo tego, jak na nieobecność kogoś, kto ma zniknąć na góra kilka dni... Zabawne, nie? ^^
Jeśli nieobecność okaże się krótsza niż 2 dni, to kasuję tego posta, bo w takiej sytuacji to jest to żal ^^’ Gomenasai raz jeszcze, jeśli sprawiłem przez to komuś problem** ^^ Ale osobiście obstawiam, że nie będzie mnie do końca tego tygodnia*** ^^

*-Nie wierzycie? Nom, ja też nie. Przecież jak mnie tu nie będzie, to szansa, że coś się posypie tylko maleje, no nie? ^^
**-No ale powiedzmy sobie szczerze: ja i tak nie robię tu nic ważnego ^^’
***-to nie jest obietnica. W tej kwestii akurat wasze podejrzenia są równie dobre jak moje. Albo lepsze.

Odświeżające spojrzenie na Noburo ^^
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://deathnotepbf.forumpl.net
Hidetoshi
Kieszonkowiec

Liczba postów: 159

PisanieTemat: Re: Nieobecności   Pon Maj 23, 2011 7:31 pm

nieobecność od 24.05 do 27.05 :p
Mam nadzieję, że się nikt nie obrazi.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Niji
Kieszonkowiec

Liczba postów: 98

PisanieTemat: Re: Nieobecności   Czw Cze 02, 2011 1:13 pm

Nieobecność od dzisiaj, do kilku/kilkunastu dni.
Powód : Dość duże problemy z zdrowiem.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Noburo
Admin

Liczba postów: 417

PisanieTemat: Re: Nieobecności   Wto Cze 21, 2011 5:38 pm

Tiaaa... Generalnie mam zastój twórczy i pisanie mi nie idzie, ale nie to będzie powód mojej nieobecności. Sprawa jest taka, że w piątek wyjeżdżam i wracam 7 lipca, toteż nie chcę nic zaczynać, skoro zaraz będę musiał przerwać. Więc spodziewajcie się przed 8 ^^'

Odświeżające spojrzenie na Noburo ^^
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora http://deathnotepbf.forumpl.net
Masae

Liczba postów: 80

PisanieTemat: Re: Nieobecności   Sob Lip 02, 2011 12:49 pm

Mroczny Ishigami aktualnie szerzy zło i defetyzm na terenie krakowskiego konwentu, który trwa od czwartku do niedzieli.

Czyli niedługo wróci ; )
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Ishigami
Admin

Liczba postów: 320

PisanieTemat: Re: Nieobecności   Nie Lip 10, 2011 6:53 am

Dziś i jutro raczej się mnie nie spodziewajcie. Wracam we wtorek.

Kieszonkowiec

PisanieTemat: Re: Nieobecności   Nie Lip 10, 2011 2:59 pm

Tatardatardata :C
Mam problem z obecnością, będę tylko czasem.;c

Od 16 - i potem tydzień, dwa , bądź trzy mnie nie będzie ;c

Na fabule Niji jest w Szkocji i podczas swoich wakacji u rodziny zawiesza działalność Kiry.

Mam nadzieję że forum nie upadnie do tego czasu.
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Niji
Kieszonkowiec

PisanieTemat: Re: Nieobecności   Nie Lip 31, 2011 11:11 am

Do 8 może będę wchodzić, lecz wątpię by opłacało mi się zaczynać znów działalność - skoro 8 wyjeżdżam znów.
Możliwe że napiszę coś w zgonach, ot.;o
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Yokai

Liczba postów: 122

PisanieTemat: Re: Nieobecności   Sob Sie 27, 2011 8:42 pm

Przez kilka dni nie będę aktywna na forum z powodu wyjazdu . Wracam dwunastego września i od tego dnia zaczynam naukę . Mam nadzieję , że będę miała wtedy chwilę by wejść i się udzielić .

Wybacz Hidetoshi .
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora
Hidetoshi
Kieszonkowiec

Liczba postów: 159

PisanieTemat: Re: Nieobecności   Sob Sie 27, 2011 10:19 pm

Nie jestem zły, ja cie zostawiłem na miesiąc jakiś, a z tego powodu jest mi bardzo przykro (nawet nie napisałem)
Powrót do góry Go down
Zobacz profil autora

Nieobecności

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Similar topics

-
» Nieobecności
» Nieobecności.
» Nieobecności