Masae

Liczba postów: 80 Join date: 06/05/2011 Age: 22
 | Temat: Re: O nas! Pią Maj 06, 2011 6:00 pm | |
| Tak z góry wolę się tu podpisać, by nie wyszło, iż założone konto jest tylko po to, by wisieć.
Aktualnie to wyczekuję momentu 'porzucenia' rodzinnego kraju i obadaniu sytuacji jak w krainie tulipków będzie wyglądała sprawa internetu....
Zresztą, mniejsza. Wieku nie podam, bo to wstyd. Miejsce to mi pokazał Zły do Szpiku Kości Pan Ishigami, toteż zaintrygowało mnie to forum, gdyż Death Note lubię.
Oczywiście interesowałaby mnie gra.
A co mnie fascynuje? Zwierzęta, muzyka, sport, gry, pływanie...i muzyka! A może i troszkę anime, ale to dawno i nieprawda ;P
Imię? Macie w profilu. Z tego możecie korzystać. GG w profilu |
|
Ishigami Admin

Liczba postów: 320 Join date: 09/10/2010
 | Temat: Re: O nas! Pią Maj 06, 2011 7:02 pm | |
| Witaj Aru na pokładzie ^^ |
|
Layla

Liczba postów: 5 Join date: 10/08/2011
 | Temat: Re: O nas! Sro Sie 10, 2011 2:40 pm | |
| Witam wszystkich.  Mam na imię Roksana i jestem wielką fanką Death Note (jak zapewne każdy tutaj). Pochodzę z Poznania, niedługo będę miała 17 lat. Chodzę do liceum ogólnokształcącego. Mimo, że jestem już prawie dorosła (nie komentować!  ) to lubię pooglądać różne kreskówki jak SpongeBob, czy Fineasz i Ferb. Lubuję się także w serialach, nawet tych głupich z Disney Channel. Najbardziej lubię chyba oglądać Degrassi i Unnatural History. A z DC to często usiądę i obejrzę sobie Czarodziei z Waverly Place. Kocham języki obce. Obecnie uczę się angielskiego, hiszpańskiego i zaczynam japoński (mimo, że nienawidzę Japonii...). W przyszłości chciałabym przeprowadzić się do Wielkiej Brytanii i wieść tam spokojne życie. W świecie PBF/RPG jestem od sierpnia 2009. Pozdrawiam. (nienawidzę L'a, ale cii) |
|